Pobedničke ekipe devetog
serijala Supersu kviza

Pobedničku ekipu ovogodišnjeg Supersu kviza OŠ “Sveti Sava” iz Stajićeva, čija je mentorka Dragana Zarubica, Goran Marinković, direktor Kulturnog centra Zrenjanina u petak, 28. juna ispratio je na more , sa čime je počelo i ostvarenje vrednih nagrada ovog dečjeg kviza, u vidu putovanja. Prvoplasirana ekipa otputovala je na Crnogorsko primorje gde će uživati u osvojenoj nagradi – sedmodnevnom letovanju u Budvi. Drugoplasirana ekipa koja ja osvojila vikend u Akvaparku u Jagodini je ekipa iz OŠ “2. oktobar” iz Zrenjanina – ekipa 2, sa mentorkom Aleksandrom Baračkov, a trećeplasirana ekipa koja je osvojila jednodnevni izlet u akvapark “Petroland” u Bačkom Petrovcu je ekipa OŠ “Dr Aleksandar Sabovljev” iz Ečke – mentorka Ivana Manđuka. Drugoplasirana i trećeplasirana ekipa svoju nagradu će iskoristiti u toku leta.

Da se podsetimo:
Kviz namenjen deci osnovnoškolskog uzrasta pod nazivom “SuPerSu” održan je u organizaciji Kulturnog centra Zrenjanina. Takmičile su se 22 školske ekipe, uzrasta od petog do osmog razreda, sa (administrativnog) područja grada. Kroz druženje i upoznavanje proveravala su se znanja iz opšte kulture i različitih oblasti (školskog) gradiva. Snimanje devetog kviz serijala održano je 24. marta a televizijski serijal ovogodišnjeg kviza bio je emitovan na RTV “Santos”.
Članovi žirija bili su Rako Tomović, profesor istorije, predsednik žirija, Ivana Sabo, profesorka biologije i Vladimir Đurić, pomoćnik direktora i rukovodilac programske službe Kulturnog centra.
Prijatelji kviza i darodavci nagrada su: Persu marketi (generalni pokrovitelj), Akvapark Jagodina, Akvapark Petrolend – Bački Petrovac, Mrkšićevi salaši, Knjižara “Birooprema”, Prodavnica sportske opreme i rekvizita “Ajron” (Iron) i “Kraljeva voda”.