Dečja novogodišnja predstava sa Deda Mrazom -ponuda za preduzeća-

Svim javnim, privatnim preduzećima i ustanovama Kulturni centar Zrenjanina u duhu novogodišnjih praznika a u sladu sa praksom dodele paketića za decu zaposlenih u vašem kolektivu nudi kompletan zabavni dečji program i organizaciju događaja – dodele paketića. Uz dodelu paketića koje obezbeđuje vaša firma biće izvedena novogodišnja predstava sa Deda Mrazom pod nazivom „I gusari dobijaju paketiće-Paketić Džona Piplfoksa“. Uz mnogo muzike i komičnih situacija pozivamo vas da pođemo zajedno u avanturu sa čuvenim kapetanom Džonom Piplfoksom i njegovom nesutrašivom posadom i priredimo najmlađima pravu prednovogodišnju atmosferu. Proverena ekipa mladih glumaca iz Centra za kreativno odrastanje „Cekom“ će se potruditi da razveseli i obraduje decu.

Novogodišnju dečju predstavu i dodelu paketića, u zavisnosti od broja dece, moguće je organizovati u Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina po ceni od 18.000,00 dinara, Studiju Kulturnog centra po ceni od 8.500,00 dinara i u prostoru vašeg preduzeća ili ustanove po ceni od 8.500,00 dinara sa dodatnim troškovima prevoza.

Za sve informacije i rezervaciju termina možete da se obratite na brojeve telefona Smiljane Tucakov (064/169-55-69), Ljiljane Nećakov (064/811-64-80) i Nikolete Vidaković (064/811-64-78).