Likovni salon "30x30" 2020.

U četvrtak, 17. decembra u Kulturnom centru Zrenjanina  otvara se XV Likovni salon “30X30”.  Program otvaranja počinje u 12h na FB stranici Kulturnog centra (https://www.facebook.com/kulturni.zrenjanina).

U okviru likovnog salona predstaviće se radovi najuspešnijih učesnika ovogodišnjeg Likovnog konkursa 30X30 koji  je u septembru, ove godine, raspisao Kulturni centar Zrenjanina u saradnji sa autorom projekta mr Milutinom Mićićem.  U okviru ceremonije svečanog otvaranja proglasiće se i najuspešniji učesnici konkursa – dobitnici nagradaOtvaranje će se prenositi uživo, kao što smo već i naveli, na FB stranici Kulturnog centra a sam program organizuje se u skladu sa propisanim epidemiološkim merama.
Likovni salon biće otvoren do kraja decembra 2020. a nakon toga gostovaće u Novom SaduPančevuBeogradu i Sremskoj Mitrovici.

Podsetnik
Program se organizuju poštujući sve propisane i predviđene mere zaštite zbog prisustva virusa Covid-19.
Obavezno je nošenje maski u svim zatvorenim i otvorenim prostorima prilikom organizacije programa, ograničen broj prisutne publike, propisana dezinfekcija i  držanje fizičke distance. Unapred Vam se zahvaljujemo na poštovanju navedenih mera prilikom dolaska u Kulturni centar Zrenjanina.

 Kulturni centar Zrenjanina otvoren je za posetioce, publiku i korisnike prostora svakog radnog dana do 17 časova.

  •