5. 10. – Predstava: Idealna Polovina

Na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina u subotu, 5. oktobra biće izvedena pozorišna komedija „Idealna polovina“ u kojoj igraju: Olga Odanović, Anastasia Mandić, Milan Kalinić i Vučić Perović.
Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova.
Cena ulaznice je 800 dinara.
Dodatne informacije o prodaji karata: 023/566-712

O predstavi:
“Idealna polovina” je urnebesna komedija, o četvoro ljudi, koji u želji da pronađu sebe, svako u svom životnom dobu, upadaju u neočekivane situacije iz kojih moraju da se čupaju kako znaju i umeju. Majka Danica, (Olga Odanović), nikako ne može da pristane da joj je sin Aca (Milan Kalinić) otišao iz kuće i oženio se u 38. godini. Na sve načine pokušava da ostane u centru pažnje. Čak i pored ličnog psihoterapeuta Ana Marije (Anastasia Mandić), kog joj je snaja obezbedila, Danica ne može da prestane da proverava da li je sin na vreme jeo. Sa druge strane, sin Aca, naviknut na toliku paznju i opsednut sobom, za sve nedoumice trči kod ličnog trenera Filipa (Vučić Perović), ne bi li dobio još više samopouzdanja, da iako je zagazio u 40-te , može i dalje da bude muškarčina. Njih četvoro, sve vreme, preplićući svoje karaktere, stavove, želje, dileme i strahove, su u potrazi za ljubavlju i svojim idealnim prilikama i partnerima. Postavljajući pitanje: „Ima li uopšte ‘idealnog’ ili ‘idealne’?“ ili je to samo deo naših želja i snova, kroz smeh se publika približava ovim sudbinama, neobičnim situacijima i zapletima. Duhovita, pametna i pitka komedija, svakako nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *