ОДЛОЖЕНО 30. 3. Представа: Сумрак Богова

Сценску адаптацију рађену по мотивима чувеног филму Лукина Висконтија о успону и пропасти Есенбекових, богате породице индустријалаца, коју је написао хрватски писац Ивор Мартинић, а на сцени Београдског драмског позоришта режирао је Јагош Марковић, биће изведена у Културном центру Зрењанина у понедељак, 30. марта у 20 часова. Улоге тумаче: Милан Лане Гутовић, Бранка Шелић, Исидора Симијоновић, Владан Милић, Павле Пекић, Јово Максић, Милан Чучиловић, Милица Зарић и Вања Ненадић.

Карте се продају на билетарници Културног центра Зрењанина сваког радног дана од 10 до 12 и од 18 до 20 часова по цени од 800, 1000 и 1200 динара.
Све информације о продаји карата можете добити и на број телефона:
063/ 562-783
023/566-712

Позоришну представу “Сумрак богова” је режирао Јагош Марковић а од своје прошлогодишње октобарске премијере добија одличне критике и добитник је великог броја награда.

О представи:
Нацизам у Немачкој постепено цвета, стара аристократија бесповратно пропада, а водећа места у држави, полако али сигурно, преузима Хитлерова Национал-социјалистичка партија. Од момента када је изгорела зграда Реицхстага па све до озлоглашене „ноћи дугих ножева”, комад прати раслојавања и сукобе унутар нацистичког друштва, али пре свега кроз слику моралне ерозије једне елитне породице и њиховог понашању у новим историјским околностима. Реч је о комаду који осим критике бескруполозних појединаца, анализира и друштво које олако, пре свега нечињењем, капитулира пред тоталитарном визијом света.