25. 01. Izložba Zorana Rajšića "Post K'o Vid"

-izložba je otvorena do 22. februara-

Izložba Zorana Rajšića “Post K’o Vid” otvara se u Kulturnom centru Zrenjanina u utorak, 25. januara. Izložba je deo istoimenog projekta, nastala je u toku pandemije iz umetnikovog iskustva izolacije i potrebe za komunikacijom. Projekat – izložba, prema rečima autora, je prvi korak ka obnavljanju prekinutih kontakata i vraćanja u uobičajenu svakodnevicu. Izložbu čine 23 likovne kompozicije iz serije “Poruke bez reči” izvedene u tehnici lavirani tuš i dopisnice sa motivima pet likovnih kompozicija koje će posetioci moći da adresiraju i putem njih šalju poruke svojim dragim osobama…

Program otvaranja počinje u 19 časova a uživo, može da se prati i na Fejsbuk strani Kulturnog centra Zrenjanina.

U toku predstavljanja ovog likovnog projekta biće izvedena dva performansa. Prvi na samom otvaranju a drugi u toku trajanja izložbe – 10 februara. U sklopu izložbe 10. februara, kako što je i navedeno, održaće se performans Nataše Milojević “Jače, da osetim da sam živa” sa početkom u 19 časova.

Izložba je otvorena do 22. februara svakog dana od 8 do 20 časova a organizuje se uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Više o autoru i izložbi možete pročitati OVDE