11. 05. Tribina "Zrenjaninski mediji nekad i sad"

U Kulturnom centru Zrenjanina, u utorak, 11. maja na programu je tribina “Zrenjaninski mediji nekad i sad”. Učesnici tribine su: Dalibor Bubnjević – glavni i odgovorni urednik lista „ Zrenjanin“, Dubravka Popović – direktor i glavni urednik RTV „ Santos“ i Aleksandar Jankov –  glavni urednik  info portala „Zrenjanin danas“.  Moderator tribine je Đorđo Prstojević, urednik tribinskog programa Kulturnog centra.

O tribini:
Koje zrenjaninske medije Zrenjaninci najviše prate i  preko kojih se najčešće informišu o temama vezanim za naš grad? Ko su vlasnici zrenjaninskih medija? Uslovi rada novinara u lokalnim medijima? Kako se finansiraju zrenjaninski  mediji? Uticaj politike na lokalne medije?  Odgovore na ta i još mnoga druga pitanja na temu zrenjaninskih medija koja vas interesuju moći ćete da saznate na tribini koja počinje u 19h u  izložbenom salonu Kulturnog centra Zrenjanina.
 Na tribini će se razgovarati o lokalnim medijima i dati odgovor na mnoga pitanja o načinu funkcionisanja, stvaranja i rada medijskih kuća.